Mangler du et skyttenummer? 
Fra 2018 kan skytteforeningerne selv oprette skytter og tildele skyttenummer samt påsætte klassificering på egne skytter.
Dette sker via http://foreningsportalen.dgi.dk 
Formanden og kasseren er påsat som administratorer, og de kan selv påsætte flere brugere, for de ledere som skal kunne tilmelde skytter og oprette skytter i skytteforeningen.
Såfremt der er spørgsmål til foreningsportalen, kan disse rettes til kontoret i Roskilde.
Skytter kan selv tilmelde sig stævner på http://skydetilmelding.dgi.dk, såfremt de er oprettet med et brugernavn på www.dgi.dk/mitdgi
Hver skytte skal registreres med en e-mailadresse for at kunne logge på og tilmelde sig. Skytter som ikke har egen e-mail kan evt. benytte skytteforeningens eller for de unge skytter forældrenes e-mail. Dog fremsendes kodeord for login til den oplyste e-mailadresse. Alle som er tilmeldt med brugernavn på http://mit.dgi.dk, kan selv rette i sine stamoplysninger. 

Har du brug for hjælp til klassifikation af skytter, så kontakt vores klassifikations-ansvarlige (KAP-personer):
Erik Benée Petersen, 
Christiansgave 33 4220 Korsør 
Tlf.: 21 79 11 75

Ken D. Poulsen
e-mail: ken@danborg.org
Tlf.: 20 22 13 81

 

Skyttenummer-lister og mere om klassificering og ranglister: Link
DGI Skydnings Stævneprogram for nem indberetning af resultater, TRYK HER

Særlig information vedrørende  klassificering i DGI Skyttebog gældende pr. 1. oktober 2018


Med den nye bog er der sket nogle væsentlige ændringer som skytter og foreninger skal være opmærksom på i forbindelse med klassificering.

• Alle UNG klasser er fjernet. Det betyder at skytter der rykker fra Junior klassen pga. alder, rykker til Voksen. Som udgangspunkt flyttes skytter automatisk til Voksen Stilling eller 1-hånd. Men de har muligheden for at rykke i Åben eller 2-hånd. Der er ikke ændret på aldersgrænsen for Junior, hvorfor voksen klassen nu starter når man er fra årgang 2001.

• Særregler for BK skytter der ønsker at skyde i en højere klasse, kan her vælges Junior eller Voksen Stilling/1-Hånd. Der kan ikke vælges Voksen Åben/2-Hånd!

• Særregler for Junior skytter der ønsker at skyde i en højere klasse, kan her vælges Voksen Stilling/1-Hånd. Der kan ikke vælges Voksen Åben/2-Hånd, da det er samme skydestilling som Junior, og man derfor må blive i denne klasse.

• Særregler for Senior skytter der ønsker at skyde i en anden klasse, kan her vælges Voksen Stilling/1-Hånd. Der kan ikke vælges Voksen Åben/2-Hånd, da det er samme skydestilling som Senior, og man derfor må blive i denne klasse.

Generelt anbefales det at man læser Kap. 2 i Skyttebogen grundigt igennem når det drejer sig om klassificering, som sker af foreningerne selv via DGI Foreningsportalen.

Se mere på siden om DGI Skyttebogen, som har link til online-version af den nye DGI Skyttebog 2018-19.

DGI Midt- og Vestsjælland - Skydning | Helligkorsvej 3 | 4000 Roskilde | Tlf.: 79 40 48 00